Onze tips:

Brochure

Tekst voor een brochure is een klus wat beter in één keer goed gedaan kan worden. U wilt namelijk niet om de haverklap de tekst en daarmee de brochure aanpassen. Dat kost namelijk onnodig veel geld. Een brochure schrijven vraagt om regelmatige communicatie tussen u als opdrachtgever en de tekstschrijver.

Tekst schrijven voor een brochure is namelijk een zeer delicaat werk voor een tekstschrijver. De tekstschrijver zal namelijk velen kolommen, productbeschrijvingen, prijzen en formulieren samenstellen. Vooral uw assortiment en prijzen kunnen op het laatste moment nog veranderen. Een tweede belangrijk aspect bij het schrijven van een brochure is dat deze aansluit de stijl van uw bedrijf, beleid en product. De tekstschrijver zal in de brochure een link moeten leggen tussen het voorgaande en uw doelgroep.

Kies daarom een tekstschrijver voor uw brochure waar u goed mee kan communiceren. Treedt altijd persoonlijk in contact met meerdere schrijvers, vraag naar hun werkwijze en lees voorbeelden van hun werk.